Kirjat

Otava kustantaa niin kaunokirjallisuutta, tietokirjoja kuin oppimateriaalejakin, ja se on kirjankustannusalan suurin toimija Suomessa. Kirjat-liiketoiminta-alueeseen kuuluvat myös Like, Nemo, Moreeni, F-Kustannus, Karisto, Atena, Cloubi  ja Otavan Kirjapaino Oy.

F-Kustannuksen nimellä kustannamme musiikkialan kirjoja, Nemon nimellä tietokirjoja ja lastenkirjoja, Moreenin nimellä kädentaitoihin liittyviä tietokirjoja ja Atenan nimellä kauno- ja tietokirjoja. Perustamme kustantamisen ja julkaisemisen linjamme aina moniarvoisuuteen, avarakatseisuuteen ja suvaitsevaisuuteen.

Suomalainen Kirjakauppa on aina asiakastaan lähellä oleva monikanavainen erikoiskauppa, jonka juuret ulottuvat vuoteen 1912. Valikoimallamme haluamme rikastuttaa asiakkaidemme elämää ja tarjota ainutlaatuisia elämyksiä, uusia mielenkiinnon kohteita sekä mahdollisuuksia omaan kehittymiseen ja yhdessä viihtymiseen. Olemme olemassa kaikille vauvasta vaariin – liittyivät tarpeet sitten työhön, oppimiseen tai vapaa-aikaan.

Meillä on kunnia palvella paikallisesti 53 pisteessä ympäri Suomen. Myymälöissämme autamme asiakastamme asiantuntevasti ja ehdottoman erinomaisella palveluasenteella. Verkkopalvelussamme https://www.suomalainen.com/ valikoimamme on asiakkaamme käytettävissä, milloin ja missä hän sitä tarvitseekin.

konsernin kuva konsernin kuva konsernin kuva konsernin kuva konsernin kuva konsernin kuva konsernin kuva konsernin kuva konsernin kuva konsernin kuva