Otava mukaan YK:n Global Compact -verkostoon

30.10.2023

Otava-konserni on sitoutunut maailman suurimpaan yritysvastuualoitteeseen YK:n Global Compactiin. Verkostoon liittyminen tukee Otavan vastuullisuustyötä ja vahvistaa entisestään konsernin sitoutumista kestävän liiketoiminnan käytäntöihin. 

YK:n Global Compact on maailmanlaajuinen aloite, jonka tukijat sitoutuvat toteuttamaan ja edistämään kymmentä ihmisoikeuksiin, työvoimaan, ympäristöön sekä korruption vastaiseen toimintaan liittyvää periaatetta toiminnassaan. Aloitteeseen kuuluu tällä hetkellä yli 19 000 yritystä yli 130 maasta.  

”Olemme Otavassa kehittäneet vastuullisuustyötämme tavoitteellisesti viime vuosina. Halusimme nyt liittyä Global Compactin allekirjoittajayritysten joukkoon vahvistaaksemme edelleen liiketoimintamme vastuullisuutta kymmenen Global Compact -periaatteen mukaisesti. Olemme iloisia siitä, että meidät on hyväksytty mukaan ja saamme nyt entistä laajemman viitekehyksen ja myös uusia työkaluja vaikuttavan vastuullisuustyön tekemiseen”, kertoo Otavan vastuullisuuspäällikkö Minna Karlsson. 

Lue lisää Otavan vastuullisuudesta ja kestävän kehityksen toimenpiteistä: https://otavakonserni.fi/vastuullisuus/ 

Lisätietoja aloitteesta: http://www.unglobalcompact.org.