Kirjoista iloa jouluun – Suomalainen Kirjakauppa ja Otava lahjoittivat 12 000 lasten- ja nuortenkirjaa Pelastusarmeijalle

15.12.2020

Joulumieltä ja toivoa huomiseen tuovat myös Pelastusarmeijan perinteikkäät ja rakastetut pienet Joulupadat Suomalaisissa Kirjakaupoissa.

Pelastusarmeijan Joulupadat ovat olleet auttamisen symboleina lähes koko Pelastusarmeijan 130-vuotisen historian ajan. Joulupata-keräyksen tuotot menevät avustuskohteisiin kotimaassa.

Olemme erittäin iloisia yhteistyöstä ja kiitämme lämpimästi lahjoituksesta. Otavan ja Suomalaisen Kirjakaupan tuella meillä on enemmän mahdollisuuksia auttaa Suomen vähävaraisia, joiden joukossa erityisesti lapsiperheiden osuus on kasvanut.  Kirjalahjoitukset toimitamme valtakunnallisesti paitsi yksittäisille lapsille, myös Pelastusarmeijan ylläpitämään Lasten lomakotiin. Pienten Joulupatojen saaminen myymälöihin tuo Joulupata-keräykselle kaivattua lisänäkyvyyttä. Toivomme Joulupadan virittävän ihmisiä lämpimään joulutunnelmaan ja viestivän antamisen ilosta”, kertoo Pelastusarmeijan markkinoinnin ja yritysyhteistyön vastaava Anne Fredriksson. 

”Haluamme tuoda elämyksiä ja sisältöä jokaisen ihmisen elämään ja uskomme asiakkaidemmekin sitä haluavan. Nyt olemme iloisia, että voimme tukea Pelastusarmeijan arvokasta ja perinteikästä työtä kotimaan vähävaraisten auttamiseksi. Tänä vuonna moni tarvitsee apua enemmän kuin koskaan. Autetaan yhdessä”, toteaa Suomalaisen Kirjakaupan toimitusjohtaja Minna Kokka.

”Kirjat tuovat iloa jokaisen lapsen ja nuoren elämään, ja sen vuoksi on upeaa päästä lahjoittamaan Otavan hienosta valikoimasta iso määrä kirjoja juuri oikealle kohderyhmälle”, iloitsee Otavan lasten ja nuorten kirjallisuuden kustannusjohtaja Kaisu-Maria Toiskallio.

Hyvää joulua!