Tekniikan Maailman päätoimittaja vaihtuu

Tekniikan Maailma -perheen (Tekniikan Maailma, Vauhdin Maailma ja Rakennusmaailma) vastaavaksi päätoimittajaksi on nimitetty 1.9.2016 alkaen nykyinen Talouselämän päätoimittaja Reijo Ruokanen, 55.

Ikuiseksi rovaniemeläiseksi itsensä tunteva Ruokanen on pitkän linjan journalisti, joka on ennen nykyistä Talouselämän, Markkinointi & Mainonnan sekä Faktan päätoimittajuutta työskennellyt mm. Ilta-Sanomien päätoimittajana, Iltalehden toimituspäällikkönä, MTV:n ja Iltalehden Lontoon kirjeenvaihtajana sekä toimittajana MTV:ssä ja Iltalehdessä.

”Tekniikan Maailma on vaikutusvaltaisin ja merkittävin aikakauslehti pohjoismaissa. Sen asiantuntevuus ja peräänantamattomuus ovat kaikille tuttuja. On valtava ilo ja kunnia päästä tekemään työtä niin hienossa lehdessä niin osaavan toimituksen kanssa”, Ruokanen toteaa.

Tekniikan Maailman nykyinen päätoimittaja Raimo Haapaniemi siirtyy 22. elokuuta alkaen tuottajaksi Seura-perheeseen. Ruokasen aloitukseen saakka TM-perheen vt. päätoimittajana toimii julkaisujohtaja Vesa Leppä.