Otava Oy hakee konsernilaskentapäällikköä

nykyisen laskentapäällikön jäädessä eläkkeelle.

Tehtäväsi koostuu pääosin konsernilaskennasta, -tilinpäätöksen laadinnasta ja -raportoinnista. Vastaat osake- ja osakasrekisteristä ja osallistut Otavan Kirjasäätiön hallintoasioiden hoitoon. Raportoit konsernin talous- ja hallintojohtajalle.

Sinulla on vankka kokemus konsernilaskennasta ja yrityshallinnosta. Säätiö- ja veroasioiden tuntemus on eduksi. Konsernilaskennan tietojärjestelmät ovat sinulle tuttuja. Olet tavoitteellinen, aloitekykyinen ja haluat kehittää toimintaa pitkäjänteisesti. Olet ennen kaikkea kokenut ja osaava talousammattilainen, jolla on hyvät vuorovaikutus- ja viestintätaidot. Osaat ottaa vastuun tavoitteiden mukaisesta toiminnasta ja pystyt itsenäiseen työhön myös kiiretilanteissa. Sinulla on tehtävään sopiva korkeakoulututkinto.

Tarjoamme Sinulle ainutlaatuisen työyhteisön kehittyvässä ja innostuneessa asiantuntijaorganisaatiossa, jonka arvot ovat vastuullisuus, laatu, rohkeus ja läheisyys.

Lisätietoja tehtävästä antaa talous- ja hallintojohtaja Ora Lyytikäinen, puh. 050 321 1412, ti 6.9. klo 8 – 9, to 8.9 klo 14 – 16 ja to 15.9 klo 8 – 10. Muina aikoina voit olla yhteydessä MPS-konsultti Sani Kaajakseen, puh. 020 746 9453.

Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si osoitteessa http://applications.mps.fi 16.9.2011 mennessä.