Otava-konserni hakee projektipäällikköä

Tietohallintopalvelut on keskitetty Otava-konsernissa emoyhtiöön, jossa kehitystyöstä ja ICT -tukipalveluista vastaa 24 ammattilaista. Järjestelmien ja verkkojen valvonta-, hallinta- ja tukipalveluita hoidetaan yhteistyössä keskeisimpien kumppaniemme Hewlett-Packardin, Enfon, Tiedon ja Elisan kanssa.

Haemme nyt ammattitaitoiseen joukkoomme kokenutta

Projektipäällikköä

vastaamaan kuluttajaliiketoimintaan liittyvistä kehittämishankkeista. Johdat järjestelmäkehitystä ja hallinnoit kumppaniyhteistyötä. Tehtävässäsi raportoit Lehdet-liiketoiminta-alueen tietohallintopäällikölle.

Tehtävässä menestyminen edellyttää usean vuoden kokemusta liiketoimintalähtöisestä järjestelmäkehityksestä ja projektijohtamisesta. Sinulla on vankka projekti- ja systeemityöosaaminen monitoimittajaympäristöstä. Olet myös määrittely- ja suunnittelutaitoinen. Kokemus levikki- tai kanta-asiakasjärjestelmistä, verkkokaupparatkaisuista sekä ymmärrys suoramarkkinoinnista katsotaan eduksi. Toimintasi on yhteistyöhakuista ja viestit sujuvasti sekä kirjallisesti että suullisesti.

Lisätietoja ja hakemukset

Lisätietoja tehtävästä antavat MPS-konsultit Sani Kaajas ja Juha Vaara, puh. 020 746 9400.

Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si osoitteessa http://applications.mps.fi 27.2.2010 mennessä.