Otava-konserni hakee lisää osaajia joukkoonsa

Otava-konserni on Suomen johtavia viestintäalan yrityksiä. Emoyhtiö on Otava Oy ja konsernin Kirjat-liiketoiminta-alueen muodostavat Kustannusosakeyhtiö Otava, Like Kustannus Oy, Suuri Suomalainen Kirjakerho Oy ja Otavan Kirjapaino Oy. Konsernin Lehdet-liiketoiminta-alueeseen kuuluvat Otavamedia Oy (entinen Yhtyneet Kuvalehdet Oy), Suomen Kuvapalvelu Oy, Suomen Golfpiste Oy sekä tytäryhtiöt Virossa ja Liettuassa. Konsernin uusiin liiketoimintoihin kuuluvat Plaza-portaali ja NettiX Oy. Vuonna 2009 konsernin liikevaihto oli 223 Meur ja sen palveluksessa on noin 980 henkeä.

Konsernin tietohallintopalvelut on keskitetty emoyhtiöön, jossa ICT-tuotantoa ja kehitystyötä hoitaa 26 ammattilaista. Järjestelmien ja verkkojen valvonta-, hallinta- ja tukipalveluita hoidetaan yhteistyössä keskeisimpien kumppaniemme Hewlett-Packardin, Enfon, Tiedon ja Elisan kanssa.

Haemme nyt ammattitaitoiseen joukkoomme osaajia.

Tietohallintopäällikkö

Vastuullasi ovat tietohallintopalvelujen koordinointi ja kehittäminen Suuri Suomalainen Kirjakerho Oy:lle. Lisäksi vastaat kokonaisuutena Kirjat -liiketoimintojen sähköisistä ja digitaalisista järjestelmäratkaisuista. Johdat järjestelmäkehitystä ja hallinnoit kumppaniyhteistyötä sekä vastaat tietojärjestelmien ja palvelujen hankinnoista. Tehtävässäsi raportoit konsernin tietohallintojohtajalle.

Tehtävässä menestyminen edellyttää usean vuoden kokemusta liiketoimintalähtöisestä tietohallinnon ja projektitoiminnan johtamisesta. Sinulla on vankka projekti- ja systeemityöosaaminen monitoimittajaympäristössä sekä kokemusta ulkoistettujen tietohallintopalvelujen ostamisesta ja ohjauksesta. Lisäksi sinulla on vahva ymmärrys logistiikasta ja tunnet verkkoliiketoimintaa. Odotamme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Olet yhteistyökykyinen ja omaat hyvät kirjalliset ja suulliset viestintätaidot.

Järjestelmäpäällikkö

Vastuullasi ovat Kustannusosakeyhtiö Otavan digitaalisten ja sähköisten materiaalien sekä jakelukanavien järjestelmäratkaisujen kehittäminen ja tuki. Vastaat kehittämisprojekteista ja järjestelmäpalveluista sekä asiakasyhteistyöstä. Tehtävässäsi raportoit konsernin tietohallinnossa Kustannusosakeyhtiö Otavasta vastaavalle tietohallintopäällikölle.

Tehtävässä menestyminen edellyttää usean vuoden kokemusta liiketoimintalähtöisestä järjestelmäkehityksestä ja projektijohtamisesta. Sinulla on vankka projekti- ja systeemityöosaaminen, olet myös määrittely- ja suunnittelutaitoinen. Sähköisen kustantamisen, aineistojakelun ja verkkopalvelujen osaaminen katsotaan eduksi. Olet yhteistyökykyinen ja omaat hyvät kirjalliset ja suulliset viestintätaidot.

Lisätietoja ja hakemukset

Lisätietoja tehtävistä antavat MPS-konsultit Sani Kaajas ja Juha Vaara, puh. 020 746 9400. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si osoitteessa http://applications.mps.fi 2.5.2010 mennessä.

www.otavakonserni.fi