Mika Suortti Otavamedian asiakasviestintäyhtiö MCI:n toimitusjohtajaksi

Otavamedian asiakasviestintään, sisältömarkkinointiin ja liikkuvaan kuvaan erikoistuneen MCI Press Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja Jyrki Lehto on päättänyt käyttää osakassopimuksen mukaisen myyntioption omistamaansa 30 % osuuteen yhtiöstä.

MCI:n uutena toimitusjohtajana on 11.9.2015 aloittanut KTM Mika Suortti. Hän siirtyy Otava-konserniin strategian toimeenpanon konsulttiyhtiö Rdigon toimitusjohtajan tehtävästä. Aiemmin hän on toiminut mm. Hansaprintin varatoimitusjohtajana sekä kansainvälisissä asiakkuuksien hallinnan ja myynnin johtotehtävissä Capgeminissä ja ICL:ssä.

MCI Press Oy luo lähes 150 asiakkaalleen näkyvyyttä digi- ja printtimedian sisältöjen avulla. Yrityksellä on toimipisteet Helsingissä ja Turussa ja se työllistää kuutisenkymmentä henkilöä. Vuodelle 2015 budjetoitu liikevaihto on yli kahdeksan miljoonaa euroa.

Otavamedia Oy on vahva suomalainen mediatalo, joka kustantaa Suomessa yhteensä 26 aikakauslehteä, joista monet ovat alansa markkinajohtajia. Otavamedian ja sen tytäryhtiöiden liiketoimintoihin kuuluvat verkossa toimivat palvelut Plaza.fi, Anna&Ellit.fi, Muropaketti.com, Dome.fi, Ruoka.fi, nettiauto.com, nettimoto.com, nettivene.com, Ampparit.com sekä kansainvälinen mediaseurantapalvelu Witpik. Otavamedia kuuluu Otava-konserniin.

Toimitusjohtaja Pekka Harju, Otavamedia Oy
Toimitusjohtaja Mika Suortti, MCI Press Oy