EY:n Family Business -palkinto Olli Reenpäälle

Olli Reenpää ja hänen edustamansa Otava-konserni on voittanut Ernst & Youngin Entrepreneur of the Year –kilpailuun kuuluvan Family Business Award of Excellence –palkinnon.

Kansainvälinen Family Business Award of Excellence -erikoispalkinto jaettiin tänä vuonna ensimmäisen kerran ja se luovutettiin Olli Reenpäälle Suomen Kansallisoopperassa järjestetyssä gaalassa perjantaina 15.11.2013. Palkintoperusteluna oli muun muassa kyky yhdistää yrityksen arvot ja yli sukupolvien jatkunut menestyksellinen liiketoiminta.

Ernst & Youngin Entrepreneur of the Year on arvostettu kansainvälinen tunnustuspalkinto menestyville yrittäjille. Se rohkaisee kasvuhakuiseen ja vastuulliseen yrittäjyyteen. Kilpailuun osallistui tänä vuonna kaikkiaan 425 yritystä. 

39 loppukilpailijan joukosta palkittiin 14 aluevoittajaa 29.10. Olli Reenpää ja Otava-konserni valittiin Uudenmaan ja Helsingin aluevoittajaksi ja samalla finalistiksi loppukilpailuun.

Finaali oli jaettu toimialakohtaisiin ryhmiin: tuotanto, palvelut ja kauppa sekä kahteen toimialasta riippumattomaan erikoispalkintoon: Young Emerging Entrepeneur of the Year ja Family Business Award of Exellence. 

Pääpalkinnon Entrepeneur of the Year 2013 sai William Wolfram. Hänen yrityksensä on verkossa toimiva ostoskeskus DealDash.

Muut palkitut:

Tuotanto-sarjan voitti Asko Myllymäki, Päätoimija Oy

Palvelut-sarjan voitti Janne Niska, Pekkaniska Oy, JN Windpower Services Oy

Kauppa-sarjan voitti William Wolfram, Dealdash OYJ

Young Emerging Entrepeneur of the Year -palkinnon saivat Tomi Björk ja Matti Wikberg, BW-Restaurants Oy

Palkintogaalassa esitetty Otavan esittelyvideo