DeCo Media Oy, MCI Press Oy ja Otavamedia Asiakasviestintä yhdistävät voimansa

Liikkuvan kuvan palvelu- ja asiantuntijayritys DeCo Media Oy, monikanavaisen sisältömarkkinoinnin suunnittelutoimisto MCI Press Oy ja Otavamedia Asiakasviestintä ovat 1.4.2015 alkaen yhdistäneet voimansa.

Pitkälti sosiaalisen median myötä yritysten tarve viestiä ja kommunikoida nykyisten ja potentiaalisten asiakkaiden kanssa on vahvasti muuttunut. Markkinointiviestinnässä digitaalisuuden ja liikkuvan kuvan merkitys korostuu voimakkaasti. Uusi MCI Press Oy nousee yhdeksi alansa johtavista tekijöistä tarjoten yrityksille, yhdistyksille ja julkistalouden toimijoille sisältömarkkinoinnin printti-, verkko-, uutiskirje- ja videosisältöjä yhdessä sosiaalisen median, mediaviestinnän ja webcast palveluiden kanssa.

– Olen ylpeä kaikkien kolmen yhtiön loistavasta työnjäljestä ja huolehdimme pieteetillä, että jokainen DeCo Median, MCI Pressin ja Otavamedia Asiakasviestinnän nykyinen asiakas saa vähintään yhtä laadukasta palvelua, johon he ovat tottuneet, painottaa MCI Pressin toimitusjohtaja Jyrki Lehto.

Yhtiöt muodostavat yhdessä kokonaisuuden, joka on enemmän kuin sen osien summa. Saman yhteyshenkilön kautta asiakas saa kootusti kaikki eri asiantuntijoidemme palvelut haluamiaan kanavia hyödyntäen.

– Haluamme, että uudella MCI Press Oy:llä on alan tyytyväisimmät asiakkaat, minkä ansiosta liikevaihdon kasvu on selvästi nykyistä markkinaa nopeampaa ja kannattavuus on alan paras, kiteyttää Otavamedian toimitusjohtaja Pekka Harju.

Uuden MCI Pressin omistavat Otavamedia (70 %) ja MCI Pressin toimitusjohtaja Jyrki Lehto (30 %). MCI Pressin palvelut täydentävät Otavamedian yritysasiakasmyynnin muita palveluita.

Uusi MCI Press Oy ( www.decomedia.fi , www.mcipress.fi , asiakasviestinta.otavamedia.fi) luo lähes 150 asiakkaalleen näkyvyyttä digi- ja printtimedian sisältöjen avulla. Yrityksellä on toimipisteet Helsingissä ja Turussa ja se työllistää kuutisenkymmentä henkilöä. Vuodelle 2015 budjetoitu liikevaihto on yli kahdeksan miljoonaa euroa.

Otavamedia Oy on vahva suomalainen mediatalo, joka kustantaa Suomessa yhteensä 26 aikakauslehteä, joista monet ovat alansa markkinajohtajia. Otavamedian ja sen tytäryhtiöiden liiketoimintoihin kuuluvat verkossa toimivat palvelut Plaza.fi, Anna&Ellit.fi, Muropaketti.com, Dome.fi, Ruoka.fi, nettiauto.com, nettimoto.com, nettivene.com, Ampparit.com sekä kansainvälinen mediaseurantapalvelu Witpik. Otavamedia kuuluu Otava-konserniin. 125-vuotiaalla perheyrityksellä oli taloudellisesti vahva vuosi. Otava-konserni teki vuonna 2014 historiansa parhaan tuloksen.

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Pekka Harju, Otavamedia Oy, p. 0400 400 913, pekka.harju@otavamedia.fi
ja toimitusjohtaja Jyrki Lehto, MCI Press Oy, p. 09 2525 0250, jyrki.lehto@mcipress.fi